4de editie BTL festival groot succes

Het 4de Band Talent Leiden festival was een groot succes. Voor het eerst in de grote zaal van Gebroeders de Nobel. Vorig jaar 470 bezoekers; dit jaar meer dan 700! uiteraard zijn wij onze sponsoren, vrijwilligers en alle bands die hebben opgetreden zeer dankbaar voor hun bijdrage. Mooi om te zien om zoveel positieve reacties te ontvangen! We hebben nu alweer zin in het festival van 2018!!! Er zijn al veel mooie foto's te zien op onze Facebook pagina. We doen ons best om de videoclips van de optredens zo snel mogelijk op te leveren.

TUB

Hoi! nogmaals heel erg bedankt voor de super leuke ervaring!! We houden ons zeeeeer aanbevolen voor welk ander optreden dan ook!

Fred Hermsen

Superstrak georganiseerd mannen, mijn complimenten. En de kwaliteit van het laatste blok (ik kwam om kwart over tien binnen) vond ik sterk en mooi gevarieerd. De zaal bleef geboeid bij alle bands. Jullie stimuleren zo echt het talent in Leiden, en zorgen dat ze naar elkaar kijken en zich aan elkaar optrekken. Zo ontstaat er een rockcultuurtje, wat volgens mij heel stimulerend werkt. Ook namens CS, dank!

Groeten van Fred

Christopers Soul

Gisteravond stond de teller op 700 man tijdens ons optreden tijdens BandTalent in Gebr. de Nobel, bedankt iedereen die is gekomen! BandTalent bedankt voor de organisatie!

Fierce ’n Fire

Donderdagavond hebben wij opgetreden bij Band Talent Leiden. Wij willen iedereen heel erg bedanken voor deze superavond! We vonden het heel gaaf om op zo'n groot podium op te treden en hebben er echt van genoten. Ook was alles helemaal super geregeld. 

Als er volgend jaar een volgende editie komt van Band Talent Leiden, zullen wij ons zeker weer inschrijven! 

Wellicht tot volgend jaar!

Groetjes,

Julian van Hattem

Something Like Sunshine

Wij wilden jullie bedanken voor een super toffe avond in Gebr. de Nobel!! Het was echt zo cool om op het grote podium te mogen spelen!

groetjes van Teddy & Aina

No Signal

Heel gaaf en zeker voor herhaling vatbaar!

Bo van Kooperen

Innovation

"lekker gespeeld in Gebr de Nobel op het Band Talent Leiden festival. Iedereen die er was super bedankt voor de toffe sfeer!"

Heiko Locher

Fantastisch om te zien dat we met een beetje subsidie, heel veel vrijwilligers en een paar trouwe sponsoren een festival kunnen neerzetten waar de energie en het plezier vanaf spat.

Ain’t No Rocket Science

Gisteren was te gek! Volle bak in Gebr. de Nobel! Bedankt voor het overweldigende enthousiasme! Band Talent Leiden… tot volgend jaar!

Logo Gemeente Leiden fonds-1818 BplusC backline-rental mater-hermsen-logo Frank Eerland Fotografie Unity TV/FM puntgaaf-drukwerk TeekensKarstens Mooij Ontwerpt The Box Katwijk Gemeente Leiden Bolland Entertainment Solutions Gebr. De NobelReyneveld Autoschade BunnigPartners IrbisSmall Mproof

BT Google Maps