Sponsoren Band Talent Leiden festival

Sponsoren steunen Band Talent Leiden festival

Morgen is het zover. 2 april om 20:00 uur start de tweede editie van ons festival in Gebr. de Nobel. Dat we dit festival kunnen organiseren en ook nog eens met gratis toegang, is vooral te danken aan onze sponsoren:

Popschool Leiden en BplusC hebben gratis voor ons de bandcoaching gedaan; mede bij The Box die hun ruimte gratis ter beschikking stelde.
Onze media partner Unity TV maakt een reportage over ons festival en produceert ook nog eens voor iedere band een gratis videoclip.
Meer dan Taal redigeert gratis onze website en persberichten.
Mooij ontwerpt ontwierp gratis onze poster en flyer, Puntgaaf drukwerk drukte het nagenoeg gratis en PS verspreidde de posters tegen gereduceert tarief.
Backline rental levert gratis de backline; Gebr. de Nobel vraagt een zeer schappelijk tarief voor de huur van de zaal en de levering van hun mensen.
Irbis Secure Solutions en Bolland Entertainment Solutions werken gratis als beveiligers tijdens ons festival.
Teekens Karstens Notarissen en Advocaten heeft kosteloos de oprichting van onze stichting verzorgd.
Lisa Kortman fotografie maakte de foto voor onze poster en verzorgt samen met Frank Eerland fotografie gratis de foto's van ons festival.
Fonds1818, Gemeente Leiden en Maters Hermsen zorgen er voor dat we onze rekeningen kunnen betalen.

Stichting Band Talent Leiden is trots op en blij met deze mooie sponsorlijst.

Logo Gemeente Leiden fonds-1818 BplusC backline-rental mater-hermsen-logo Frank Eerland Fotografie Unity TV/FM puntgaaf-drukwerk TeekensKarstens Mooij Ontwerpt The Box Katwijk Gemeente Leiden Bolland Entertainment Solutions Gebr. De NobelReyneveld Autoschade BunnigPartners IrbisSmall Mproof

BT Google Maps